Adela Popescu, apariție impecabilă la plajă, în Republica Dominicană

Vedeta de televiziune Adela Popescu, în vâstă de 35 de ani, a făcut furori în costum de baie.  Deși a trecut prin trei nașteri, prezentatoarea arată spectaculos la plajă. Admiratorii din mediul online s-au întrecut să o complimenteze pe Adela Popescu pentru felul în care se prezintă în costum de baie.

În prezent, Adela Popescu se află în Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe care îl prezintă alături de Cabral și care este difuzat la Pro TV. Vedeta nu se află singură în Republica Dominicană, ci este însoțită de familia sa, dar și de bonă. Pe contul său de socializare, Adela Popescu a publicat câteva fotogafii în care apare la plajă, în costum de baie.

Adela Popescu e spectaculoasă la plajă. Complimentată de internauți

În imagini, Adela Popescu apare într-un costum de baie din două piese, de culoare portocalie, care îi pune foarte bine în valoare silueta și formele atrăgătoare.  ”AS. Acordul Sotului”, a scris ea în dreptul fotografiilor.

Internauții au fost încântați de apariția vedetei și i-au făcut numeoase complimente: ”Ești foarte frumoasă și faptul că femeile ți-o spun , e fenomenal”, ”Dupa 3 sarcini chiar arati AS( aşa suplă”, ”Superbă”, ”Ești superbă. Și soțul e mândru, de aia și-a dat acordul!”, ”Esti o frumoasa!!!”, ”După 3 sarcini sa arăți așa, jos pălăria….”, ”Chiar mă întrebam cine ți-a facut pozele 🤭 ești superba! După 3 sarcini și slabă și frumoasă!”, ”Superba, o frumusețe de vis și un corp superb, toată admirația”, ”Frumoasa esti, femeie! Naturala, simpla, iubibila!”, ”Esti o femeie minunata!!!!!”, ”Frumoasa naturala ”, ”O minunăție de femeie”, ”Superr mamá a 3 copii sa arati atat de perfect”, ”Super”.

sursa: tacataca.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *