Amber Rose, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata

Amber Rose, fosta iubită a lui Wiz Khalifa, nu ratează nicio ocazie să-și expună posteriorul. De această dată însă, a lăsat fundul pe locul al 2-lea.  Vedeta a apărut cu părul lung, dești toată lumea o știa cheală.

amber_04_77abb2bfdd

Fanii au sărit ca arși. Toți au complimentat-o pe Amber și au fost de acord că vedeta arată foarte sexy și foarte feminin.

Cine e Amber Rose?

Pe numele ei real Amber Levonchuck, starleta americană a divorţat anul trecut de rapperul Wiz Khalifa. Presa de peste Ocean a speculat că motivul ar fi fost infidelitatea cântăreţului, se pare că nici Amber nu a fost uşă de biserică.

Despre Amber au apărut numeroase zvonuri conform cărora ar fi trăit o idilă cu Nick Cannon, nimeni altul decât fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *