Andra cu sanii la vedere pe vremea cand era fata mare!

Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, atat pentru hiturile scoase ani la rand cat si pentru frumusetea si sexualitatea de care da dovada oriunde se afiseaza in fata barbatilor.

andra01_09_2132349e7c

Cântăreața are în perezent apariții sexy, evitând excesele, însă acum ceva timp era mult mai dezinhibată. În urmă cu 10 ani, pe vremea când nu forma încă un cuplu cu Măruță, Andra lansa videoclipul piesei ”Vreau sărutarea ta”, feat. Tiger One.

Andra a renuntat la sutien

În clip se regăsesc cele mai sexy imagini apărute vreodată cu Andra. Îmbrăcată în rochii sexy, minuscule sau în haină de blană, dar cu sânii goi și la vedere aproape cu totul, cântăreața încingea imaginația bărbaților.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *