Antonia a încins internetul cu cea mai hot fotografie

Antonia și-a surprins fanii cu o fotografie foarte sexy, în care apare goală. Vedetă arată senzațional, după 3 sarcini.

Antonia a confiscat toate „inimioarele” din Instagram cu aceste fotografii, în care nu-ți poți luat ochii de la corpul ei lucrat cu efort la sala de sport, dar sculptat, pe alocuri, și de medicul estetetician. Antonia are o singură operație estetică, la nivelul sânilor, pe care a recunoscut-o fără fițe.

Senzuala solistă Antonia (31 de ani) face ce face și revine în atenția fanilor, cu poze în ipostaze sexy. Îmbrăcată în cel mai minuscul costum de baie pe care îl avea în șifonier, și care cu chiu cu vai îi acoperea zona intimă și bustul imens, siliconat, Antonia a făcut furori cu formele sale apetisante, în timp ce stătea tolănită pe șezlong, la soare.

Cântărețul Alex Velea (36 ani), cu care artista are doi băieți, pe Dominique (5 ani și jumătate), și pe Achim (3 ani și jumătate), este mândru de iubita lui, cu care speră să facă și nuntă, după ce Antonia va fi din nou o femeie liberă și în acte. Frumoasa artistă mai are o fetiță, Maya (11 ani), din căsnicia cu Vincenzo Castellano, dar care locuiește cu tatăl ei, în Italia. Antonia duce dorul scenei, și de abia așteaptă să revină în spectacole, primul fiind  anunțat pe 26 iunie, în parcarea de la Romexpo, unde spectatorii o vor aplauda din propriile mașini.

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *