Are 50 de ani și e tunată ca o păpușă Barbie. Iată poze cu profesoara ca i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Cândva profesoară, astăzi actriță în filme pentru adulți. Aspectul ei fizic îi șochează pe oameni, mai ales când femeia le dezvăluie acestora că vârsta sa nu este de 30 de ani, așa cum greșit estimează aceștia. Sabrina Sabrok: „oamenilor nu le vine să creadă că am 50 de ani”.

De la catedră, la filme porno

Fosta profesoară, actualmente actriță în filme pentru adulți, Sabrina Sabrok a mărturisit în cadrul unei interviu pentru dailystar că secretele ei sunt: bisturiul chirurgului estetician, stilul de viață sănătos și soțul ei, Alexandro Hernandez Zamora, mai tânăr decât ea cu 15 ani.

Prima operație estetică la care a fost supusă a avut loc în urmă cu 25 de ani. La acea vreme, femeia era o simplă profesoară nemulțumită de aspectul bustului ei. „Eram foarte frustrată că am pieptul plat, așa că am apelat la augmentarea mamară.” Acum, un singur sân al femeii cântărește 7 kilograme!

De la prima operație estetică, Sabrina a continuat să își aducă „îmbunătățiri” constant. Sabrina Sabrok „a împlinit” 50 de operații la vârsta de 50 de ani. 

Datorită numeroaselor operații la care a fost supusă și a rezultatelor obținute, Sabrina Sabrok a apărut de 5 ori pe coperta celebrei reviste Playboy. De asemenea, ea a apărut în numeroase show-uri TV și chiar a fost gazda propriei emisiuni televizate timp de 7 ani.

sursa: csid.ro

sursa foto: Facebook, Sabrina Sabrok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *