Bianca Drăgușanu goală în așternuturi

Bianca Drăgușanu apare super sexy în așternuturi într-o recentă fotografie pe care a publicat-o în mediul online.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Bianca Drăgușanu a publicat o poză incendiară în care apare în pat, acoperită parțial de așternuturi, vedeta părând a fi dezbrăcată.

Ipostaza provocatoare în care s-a fotografiat vedeta a stârnit imediat interesul celor care îi urmăresc activitatea în mediul online și care i-au dat like după like. Postarea a adunat peste 25.000 de aprecieri din partea internauților.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre mutarea definitivă în Dubai

Bianca Drăgușanu a comentat zilele acestea despre posibilitatea de a se muta definitiv în Dubai. Vedeta a mărturisit că nu ar putea pleca fără fiica sa și a lui Victor Slav, Sofia.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștintețe mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a spus Bianca Drăgușanu la o emisiune de televiziune.

Vedeta a mărturisit că a discutat cu Victor Slav, primul ei soț, despre plecarea în Dubai. „Am discutat cu Victor și i-am spus că în primă fază mă duc să vizitez, să văd cum e. Suntem foarte buni prieteni, mâine merge la tati. Mi se pare normal să stea și cu tati. Nu prea îmi vine să i-o dau, el o iubește, o adoră, de multe ori are probleme cu ea. Există cineva care bagă strâmbe, adică mama. O iubește foarte mult”, a adăugat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *