Bianca Dragusanu si-a lasat prietenii masca cu poza asta in care apare GOALA

Bianca Drăgușanu este conștientă de calitățile ei fizice pe care nu ezită să și le etaleze pe site-urile de socializare. Însă una dintre cele mai recente postări este, de departe, cea mai îndrăzneață. Vedeta s-a pozat goală, pe Internet.

bianca-dragusanu-dezbracata_735c50d577

Bianca Drăgușanu obișnuiește să posteze pe site-urile de socializare fotografii în care apare în ținute care mai de care mai sexy. Însă cea mai recentă imagine este cât se poate de dezinhibată.

Vedeta apare dezbrăcată complet, pe Internet, între așternuturi, etalându-și picioarele interminabile și bine sculptate și fundul bombat. Poza în care roșcata își etalează silueta de invidiat a primit mii de like-uri și a atras comentarii pozitive. „Sexy”. „Ce bună ești!”, au fost câteva dintre mesajele primite de la fani.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *