Daniela Crudu nu are pic de rusine, a venit in club cu sanii pe afara

Toate asistentele si starletele implicate în celebrele dosare de proxenetism au dispărut ca prin minune din viata publică de la izbucnirea scandalului. Însă Daniela Crudu nu numai că nu-i este rușine că a fost chemată la poliție să dea cu subsemnatul, ci dimpotrivă bruneta s-a distrat de minune într-un club din Brasov, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

61634935_ab0946f9bf

Cu un decolteu generos, Daniela Crudu a lăsat tot la vedere, sânul ieșindu-i din salopeta roșie, iar fotografii nu au ezitat să imortalizeze momentul. Asistenta tv probabil că este plătită boierește de trustul lui Voiculescu, dacă își permite să dețină un apartament într-un complex rezidențial și să conducă un bolid de lux de 60.000 de euro.

Daniela Crudu este implicata in dosarul prostituatelor de lux

Pe Cruduța nu a speriat-o nici macar faptul ca a fost audiată în dosarul de prostituție și de proxenetism, afișând cu nonșalanță un lux opulent ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Ea își vede liniștită de viață, gândindu-se, probabil, la următoarea întâlnire cu Ioan Neculaie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One thought on “Daniela Crudu nu are pic de rusine, a venit in club cu sanii pe afara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *