Dezmat in Princess! Vezi cum s-a distrat lumea de ziua indragostitilor

De Valentine’s Day fiecare locație a încercat să facă un show cât mai atractiv pentru public. În Princess Club, modelele sexy s-au întrecut pe ele cu un spectacol care a arucat pulsul băieților în aer.

4 6 7 8 14 15 16 17 19-e1424105648463 21

Mai multe manechine cunoscute de la noi, printre care Laura Humă, Ruxi Prodan sau Carmen Popa au defilat sâmbătă în lenjerie sexy, într-o prezentare inspirată de filmul ”Fifty Shades of Grey”. În capătul podiumului, fetele s-au dezlănțuit una câte una, etalându-și formele apetisante în fața modelului masculin, dar și a celor aflați în public, care nu și-au putut dezlipi privirile de la ceea ce se întâmpla pe scenă.

Show-ul s-a încheiat cu artificii și confetti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *