Dj Harra complet goala pe Facebook

DJ Harra a pozat pentru fanii ei de pe Facebook purtând doar sandale, iar imaginea a fost postată alături de un întârziat ”Bună dimineața”. Este drept, cei care au văzut-o s-au trezit imediat.

harra_23_b8df54f2a6

„Cu siguranţă , asta fac bărbații însurați: se ascund de neveste când se uită la poza ta! Au și de ce, pentru că arăți super bine. Ţine-o tot așa, ești cea mai sexi Dj”, i-a scris un fan pe Facebook.

Cum poza era din profil, bineînțeles că au fost și masculi mai îndrăzneți, care au provocat-o să pozeze cu fața, pentru a admira pe de-a întregul bustul celebru al Danei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *