Fanteziile sexuale condimentează relația. Alungă timiditatea din dormitor

Ai o fantezie sexuală, dar îți este teamă să îi comunici partenerului la ce visezi? Timiditatea nu este bună în dormitor. Fă-ți curaj și bucurați-vă de momentele în doi, așa cum vă conduce imaginația.

Femeile timide în pat se privează de plăcerile sexului. Mai exact, se excită mai greu, trăiesc plăcerea actului la intensitate mai mică şi ating cu greu orgasmul.

Multe femei timide consideră că dacă se confesează iubitului în privinţa preferinţelor sexuale, acesta se va simţi depăşit de situaţie şi va considera că iubita sa este pretenţioasă. Ei bine, iubitul tău abia aşteaptă să-i spui ce fantezie ţi-ar plăcea să încerci cu el.

Orice bărbat susţine că o femeie cu iniţiativă este bună la pat. Dacă nu te-am convins, iată o alternativă. Spune-i ce fantezii ai într-un context inocent, în timp ce urmăriţi un film cu imagini provocatoare. Îi poţi şopti la ureche: „Mi-ar plăcea să încercăm şi noi asta diseară”.

Dacă nu eşti suficient de degajată încât să verbalizezi fantezia poţi oricând să o scrii. Aşterne pe o foaie întreaga fantezie şi las-o undeva la vedere! Nu e cazul să-ţi fie ruşine cu preferinţele tale în pat. Timiditatea nu va fugi din dormitor, atât timp cât tu nu-i dezvălui partenerului care sunt dorinţele tale. Odată ce te confesezi iubitului şi-i vezi reacţia entuziastă vei prinde mai mult curaj şi vei dori chiar să pui în aplicare fantezia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *