Foto! Apariție de infarct a Cristinei Spătar pe plaja de la Mamaia. Arată mai bine decât puștoicele de liceu

Cristina Spătar atrage din nou atenția după ce a fost surprinsă pe plaja din Mamaia. Aceasta s-a bucurat de zilele frumoase de vară într-unul dintre cele mai luxoase locuri din România, Phoenicia Luxury Resort. La cei 50 de ani ai săi, aceasta arată foarte bine, semn că stilul de viață pe care îl duce i se potrivește de minune.

„Regina R&B”, Cristina Spătar, surprinsă pe plaja din Mamaia

În urmă cu două zile, Cristina Spătar a fost surprinsă pe o plajă din Mamaia făcând topless lângă o mulțime de persoane care o admirau. Artista și-a dorit, cu ardoare, să obțină un bronz cât mai uniform. Regina R&B-ului nu a fost singură la mare, ci însoțită de cei doi copii ai săi.

După mai bine de o lună de la intervenția chirurgicală la care a fost nevoită să apeleze, vedeta pare că se recuperează destul de repede. Cristina Spătar s-a confruntat cu probleme de sănătate la finalul lunii iulie, când a fost nevoită să efectueze o operație din cauza unei sinuzite la maxilarul de pe partea stângă. Deși a încercat să se trateze, medicii au ajuns la concluzia că „Regina R&B” are nevoie de o intervenție urgentă pentru ca starea sa de sănătate să nu se degradeze și mai mult.

Se pare că problemele financiare pe care le-a avut din cauza pandemiei au afectat-o destul de tare, Cristina Spătar alegând să se bucure de câteva zile libere pe litoralul românesc, în loc să opteze pentru o destinație de vacanță pe alte meleaguri. Totuși, aceasta a recunoscut în trecut că a reușit să se descurce cât de cât cu cei doi copii ai săi, apelând la fondurile pe care le-a pus de-o parte în perioada în care avea mare succes.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *