Foto! Ioana Ginghină, aproape dezbrăcată la o prezentare de modă

Cea de-a 28-a ediţie a „Soirées de la Mode”, evenimentul-concept realizat de Alin Gălăţescu, i-a fost dedicată marelui creator de modă Thierry Mugler, a cărui pierdere, la începutul acestui an, a tulburat întreaga lume a modei.

Reuniţi sub cupola creaţiei, 17 designeri români au fost provocaţi de analistul de modă Alin Gălăţescu să creeze colecţii-capsulă inspirate din estetica lui Thierry Mugler. Astfel că fiecare designer a conceput câte patru creaţii vestimentare, prezentate pe podium de manechine profesioniste, dar şi de guest staruri din lumea mondenă.

Designerii care şi-au dat examenul stilistic pe catwalk-ul de la Hilton au fost: Alexandra Calafeteanu, Antonia Nae, Aleha Toncea, Lia Aram, Maresia, Andreea Veneciuc, Ana-Maria Saragiu, Claudia Rawlings, Roxana Blagu, Raluca Soare, Laura Karaman, Loredana Cingău, Cristina David & Mădălina Vlad, Mitilian Couture, Natalia Vasiliev, Ie Clothing, Monica Drăguţ.

Una dintre surprizele serii a fost actriţa Ioana Ginghină, care a defilat într-o spectaculoasă creaţie semnată Antonia Nae. Practic, o rochie neagră lungă, cu inserţii de piele, volane cu tentă spaniolă, dar şi multiple transparenţe, un mix de elegant şi excentric, de clasic şi futurist, de sobru şi revelator, care a pus-o pe actriţă într-o ipostază nouă. Forma fizică a Ioanei Ginghină n-a putut fi trecută cu vederea de această ţinută cu „aproape totul la vedere”, care n-a făcut decât să-i flateze formele.

sursa: okmagazine.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *