Oana Chiriac, îndrăgostită lulea de consilierul primarului

Oana Chiriac, de la Realitatea TV Bacau, e indragostita lulea de Andrei Branza, consilierul primarului Romeo Stavarache. Cei doi au tot incercat sa tina relatia ascunsa de ochii lumii, avand in vedere joburile pe care le au. Astfel, pentru a nu starni discutii rautacioase, Oana s-a tot ferit sa apara in public cu proaspatul angajat al lui Stavarache. Chiar si la diversele conferinte de presa sau intalniri ale mass-media cu primarul municipiului, unde cei doi se nimeresc in acelasi loc, abia daca schimba cateva priviri.

Nu se ascund pe Facebook

Relatia lor nu este insa un mare secret pe situl de socializare Facebook, acolo unde, chiar in poza de avatar, Oana apare impreuna cu proaspatul iubit. Chiar si asa insa, vedeta RTV Bacau nu vrea sa ii dezvaluie numele sau alte informatii legate de ocupatia sa. Ba mai mult, Oana s-a ferit sa completeze campul destinat relatiei in care se afla, parand ca este „single”.

0 thoughts on “Oana Chiriac, îndrăgostită lulea de consilierul primarului

  1. Mare stire…
    Frumos cuplu totusi; nu prea ai ce comenta. Oricum Oana vroia un barbat cu influenta politica… poate baiatul asta are potential…
    Bravo Oana!

  2. vai de mama lui….nu e decat un sofer..nu mai pui ca la si imbracat prietena cu care a trait inainte de ….intrebati l cate ,,dragosre,, a avut la activ pe interes

  3. ce-ai trafic esti gelos ca omu o da bine si are si cap sa prosteasca fetele sa le ia mintile si banii sau suparat ca tu ai incercat si ai esuat ca un paduche ametit de gaz?!

  4. Trafic…majoritatea stim ca ai mare dreptate…dar ce sofer…ca nici macar la spalat masina nu mai e trimis. Baietii stiu..Si despre Oana – are ea destui la activ…Sa fie sanatoasa.

  5. ,,oana vroia un barbat cu influenta politica” :))))adevarat ..mari oameni , mari personalitati , mari caractere :)))) Doamne fereste !!!! Urate mentalitati sunt printre noi , FUFELOOOOOOOOR si Fufilorrrrr muriti dracu’ odata si lasa-ti-ne sa traim !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *