Imagini incendiare! Gisele Bundchen goala pe coperta unei reviste

Echivalentul franţuzesc al publicaţiei americane „Playboy” a dat din noul lovitura, după pictorialul incendiar cu Rihanna.

De această dată, francezii au convins-o să se dezbrace pe Gisele Bundchen, frumoasa braziliană desemnată în 2013, pentru al şaptelea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume.

Gisele Bundchen (33 de ani) este căsătorită cu fotbalistul american Tom Brady (35 de ani), din februarie 2009. Cei doi au împreună un băieţel, Benjamin, care s-a născut în decembrie 2009, şi o o fetiţă pe nume Vivian Lake, născută în decembrie 2012.

Bop4JscCEAAxkaU

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *