Joanna Krupa si-a expus sanii pe covorul rosu

Vedeta de televiziune Joanna Krupa face furori la evenimentele mondene, de la o vreme. Joanna a obișnuit publicul, dar și fotografii, cu ținutele ei lipsite de inhibiții.

Joanna-Krupa Joanna-Krupa1 Joanna-Krupa3 Joanna-Krupa6

Ea a demonstrat că nu are o problemă să își arate formele în ținute în care este… mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată. De curând, ea a apărut pe covorul roșu într-o rochie albă, foarte decoltată în zona bustului, în care și-a arătat parțial sânii. Ca să nu mai vorbim de faptul că prin rochia subțire se puteau lesne zări și sfârcurile.

Cine este Joanna Krupa

Joanna Krupa s-a născut la Varşovia, în Polonia. la vârsta de cinci ani, ea s-a mutat, împreună cu familia, în SUA. A devenit celebră după ce a apărut în show-uri precum “Dancing with The Stars”, “Polland’s Next Top Model” şi “The Real Housewives of Miami”. A apărut pe copertele unor reviste celebre, precum “FHM”, “Inside Sport”, “Maxim” şi “Playboy”. Joanna a fost desemnată de revista “Maxim” printre cele mai sexy 100 de femei din lume, în anul 2011.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *