Jocuri de rol în pat, cele mai bune exemple

Lasă-ți imaginația să-ți dezvăluie sexualitatea. Renunță la inhibiții și la haine, incintă-l cu costumașe sumare, semi-dezbracată sau goală complet, inițiază jocuri de rol în pat care să-l încâte la maximum. Iată câteva idei.

Vizita depanatorului. Ţi s-a spart o ţeavă? Cheamă instalatorul! Nu îţi mai merge televizorul? Sună repede un electrician! Tu alegi ce să se… „strice”, iar iubitul tău va juca rolul depanatorului. Puteţi începe cu un flirt evident în timp ce el caută în cutia de unelte şi mai departe.. continuaţi fie cu o reparaţie reală, fie cu teasing până ajungeţi în pat.

Profesorul şi eleva. Este un joc clasic, dar care întotdeauna face preludiul unei partide de amor senzaţionale. Poţi chiar să te îmbraci în eleva obraznică, iar „proful” să te pedepsească pentru comportamentul de la şcoală. În plus, puteţi fi profesor pe rând, cu siguranţă iubitul tău va fi de acord să fie dominat de o doamnă profesoară atât de sexy ca tine!

Robotul ascultător. Unul dintre voi trebuie să joace rolul robotului, cel care ascultă de toate comenzile stăpânului şi nu poate lua decizii de unul singur. Aşadar, „stăpânul” îţi spune ce şi cum să faci, iar tu trebuie să te conformezi. O partidă de excepţie ar fi dacă aţi juca amândoi, pe rând, rolul robotului ascultător.

Frumoasa din pădurea adormită. Tu dormi un somn adânc, adânc, până ce prinţul vine să te trezească, dar nu spune nimeni că un singur sărut este de ajuns. Iubitul tău poate încerca mai multe „formule magice” care să te treazească din somnul profund, iar tu decizi când este cazul să reacţionezi la săruturile sale.

Dama de lux şi clientul. Eşti o expertă în sex şi pe deasupra mai eşti şi plătită să faci ceea ce-ţi place! Totul este permis în acest joc, aşa că scoate din dulap cea mai sexy lenjerie intimă pe care o deţii şi las-o să te pună în valoare! Puteţi face asta fie într-o cameră de hotel, ca să fie exact ca în filme, fie la voi acasă – voi alegeţi!

Deţinuta şi gardianul.Eşti la închisoare, în spatele gratiilor şi nu ai unde să fugi. Mai presus de atât, gardianul tău este atât de sexy că nu ştii dacă să încerci să evadezi sau să te laşi dusă de avansurile sale. Desigur, atunci când te vizitează, numai voi ştiţi ce se întâmplă în celulă…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *