Mr. Hummer din Corbasca

Vasile Nistor, din Corbasca

Senatorul PDL Vasile Nistor a stârnit azi senzație în rândul colegilor de partid. Politicianul a venit la o ședință a activului cu un Hummer, în valoare de peste 50.000 de euro. Conform Contrasens, nici restul nomenclaturii locale PDL nu s-a lăsat mai prejos, sosind cu Mercedesuri, Porsche și alte autoturisme ce sfidează criza.

Vasile Nistor a coborât agale din noua sa mașină și a încercat să explice cu modestie că nu e Hummerul său, ci s-a trezit cu el plocon, în vreme ce are autoturismul celălalt la reparat (VW Passat). Cât timp îl conduce, bugetul statului trebuie să suporte consumul de peste 20 de litri la suta de kilometri. În România, circulă, în prezent, aproximativ 300 de maşini Hummer. Fabrica din SUA a intrat deja în faliment, ceea ce înseamnă că senatorul băcăuan va avea probleme cu piesele de schimb.

Vasile Nistor este parlamentar la al patrulea mandat. S-a născut în Corbasca, deși în fișa sa de la Parlament scrie despre Bacău. Vasile Nistor a fost asociat în una dintre firme cu un cetățean arab, fiind acum membru în grupuri de prietenie din Qatar, Iordania și Arabia Saudită.
Ziariștii de la Semne Particulare au scris că Nistor ”a avut proces de evacuare cu RAAPPS, deoarece a refuzat sa părăsească locuinţa de serviciu după ce mandatul de secretar de stat i-a expirat. Foştii membri ai PD-L Bacău l-au acuzat că nu a existat niciodată o evidenţă contabilă a cotizaţiilor sau a donaţiilor băneşti primite la partid”.

0 thoughts on “Mr. Hummer din Corbasca

  1. Asta cu piesele de schimb e buna :))) Pana si la Oltcit s-au gasit piese de schimb multi ani dupa ce s-a inchis fabrica…asa ca nu cred ca posesorii de Hummer isi fac mari griji cu chestia asta… Consumul e o problema…cred ca 20 la suta e daca masina e condusa „economic”… 🙂

  2. Art. 1. Sunt considerate ca au facut parte din structurile de putere si din aparatul represiv al regimului comunist instaurat în România la 30 decembrie 1947, urmatoarele persoane:
    ………………………………………………………………….
    d) presedintii, prim vicepresedintii, vicepresedintii si secretarii Comitetelor Executive ale Consiliilor Populare judetene, municipale, orasenesti si comunale;
    …………………………………………………………………….
    Art.2. Persoanele care în perioada 30 decembrie 1947-22 decembrie 1989 s-au aflat în una din situatiile enumerate la articolul 1, nu pot candida, nu pot fi alese si nu pot fi numite timp de 10 ani de la intrarea în vigoare a prezentei legi, pentru urmatoarele demnitati si functii:
    …………………………………………………………………………
    n) primar, viceprimar, secretar al unitatilor administrativ-teritoriale;
    ………………………………………………………………….
    o) consilier judetean sau consilier în Consiliul General al municipiului Bucuresti, consilier municipal, orasenesc, comunal, sau de sector al municipiului Bucuresti;
    ………………………………………………………………….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *