O vedeta de la noi s-a afisat pe covorul rosu FARA CHILOTI

Moda rochiilor cu inserții din material transparent pare că a pus stăpânire pe vedetele din România. La un eveniment de gală, organzat la Palatul Parlamentului, o cântăreață de la noi și-a făcut apariția într-o ținută cu vedere la coapse, putându-se observa că domnișoara nu poartă chiloți.

ami-fara-chiloti_4987ccad2a

Ami, căci ea este cântăreața cu pricina, a pășit pe covorul roșu la un eveniment organziat la Palatul Parlamentului, într-o superbă rochie mulată, neagră, cu inserții de tul cu buline, în părțile laterale.

Cum materialul transparent ce îi completa rochia lăsa la vedere coapsele, s-a putut observa că interpreta piesei „Playa de Costa Rica” nu purta chiloți.

Ami este cunoscută în România în urma piesei Trumpet Light, produsă de David DeeJaY. Printre melodiile pe care i le-ai fredonat cu siguranță se mai numără: Trumpet Light, Otra Vez, Deja Vu, Playa en Costa Rica.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *