Pictorial incendiar in FHM cu Flory Conea

Tânăra, care în 2010, la începutul carierei sale în modelling, a fost plasată în luna decembrie pe locul 3 de francezi, în topul celor mai frumoase 100 de fete care au pozat pe coperta revistei FHM.

Acum, prima lună de primăvară aduce pictoriale incendiare şi în FHM România cu Flory Conea, care “nu numai că se întoarce, dar se întoarce şi pe toate părţile!”. Frumoasa femeie are 28 de ani şi şi-a început cariera de fotomodel în urmă cu şapte ani.

vedete-sumar-fhm-martie-2014-3_c9065d0593

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *