Raluka si-a scos sanii la vedere pe net

Artista a publicat de curând imaginea, iar imaginația fanilor a luat-o razna. Raluka apare într-o ipostază senzuală și… nu poartă sutien. Ea a păstrat însă un dram de mister, ținându-și mâinile în dreptul bustului, pentru a nu arăta chiar tot.

raluka_04_f40f6f8676

Fotografia a strâns rapid o mulțime de Like-uri și comentarii admirative. Împreună cu imaginea ”fierbinte”, Raluka își promovează și cel mai recent videoclip în care, de asemenea, poartă ținute extrem de sexy.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *