Ruby goala pe facebook si cu un look nou

Artista a postat acum ceva timp  o fotografie controversată pe contul ei de Facebook. „Neataaaa!”, a scris ea. Din modul în care s-a fotografiat, Ruby pare să fie complet goală. Cel puţin în partea de sus a corpului. Mai mult, ea a afişat şi un look nou: s-a vopsit blondă. Fotografia a generat numeroase comentarii din partea fanilor, iar părerile lor au fost dintre cele mai diverse.

ruby_39_10fdf438ef„Ce frumoasa esti asa: iti sta super”, „Te-ai vopsit blondaaaaa????? Esti frumoasa”, „Parca e Lady gaga”, „Neata la ora 1???… E iarna si tu dormi dezbracata?… Sa fim seriosi…”, „Neataa. Vezi ca ti-ai uitat hainele ;)))”, sunt doar câteva dintre aprecierile postate de amicii virtuali ai lui Ruby.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *