Shiva pregateste primul sau videoclip in care va aparea complet goala impreuna cu 200 de barbati

Frumoasa artistă a început filmările pentru „Music Orgy” şi, după cum era de aşteptat, aceasta va surprinde, în costumul Evei, cu cadre incitante şi provocatoare, lăsând astfel să se vadă naturaleţea şi senzualitatea feminină.

Un alt aspect inedit este faptul că materialul video este produs de o echipă din Japonia, premieră pentru un artist din România, cu 200 de figuranţi, pe lângă care Shiva trece, nepăsătoare şi complet dezbrăcată. Mesajul pe care-l va transmite se referă strict la condiţia femeii în societate, nu pentru a promova vulgaritatea, ci pentru a arăta cum este, de fapt, perceput „sexul frumos” în societate.

Mai multe veţi afla la premiera videoclipului, în curând. Până atunci, urmăriţi teaser-ul single-ului „Music Orgy”.

photo1_04_9f465a4635

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *