Starul fitness care a renunțat la haine pentru a-i convinge pe oameni să facă sport

Alexa Collins este una dintre cele mai cunoscute și sexy figuri din lumea fitness-ului. De curând, aceasta a demarat o „campanie” prin care dorește să convingă cât mai mulți oameni de avantajele practicării unui sport.

Recent s-a înființat o platformă de sport online, prin care oricine poate să facă mișcare, ajutat de anumiți traineri, în schimbul unui abonament. 

Pentru a atrage cât mai mulți oameni în programul fitness, creatorii au venit cu o idee inedită. Instructorii de fitness sunt modele extrem de sexy, care susțin cele 30 de minute de antrenament fie de cycling, yoga sau întărirea musculaturii îmbrăcate în costume de baie sau cât mai provocator. 

Modelul a vorbit despre platformă, dezvăluind care sunt obiectivele acesteia și ce se vrea de la urmăritori. 

„Este o platformă nouă, online, de fitness cu un plus. Este plină de femei care sunt inspiraționale din punct de vedere vizual, care speră să motiveze oamenii să se ridice din canapele și să facă sport. Avem mulți influenceri de pe Instagram.

În mod clar există o parte sexy, purtăm ținute mai sexy față de ce vezi în mod normal la un antrenament”, a declarat Alexa pentru Daily Star.

Tânăra activează și pe unul dintre cele mai populare site-uri pentru adulți ale momentului, și a dezvăluit că îi îndeamnă pe urmăritorii săi să se aboneze și la platforma de fitness. 

sursa: sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *