The End! Madonna și iubitul cu 35 de ani mai tânăr s-au despărțit

Madonna, în vârstă de 63 de ani, s-a despărțit de iubitul de Ahlamalik Williams, 28 de ani, după o legătura ce a durat aproape patru ani. Care a fost motivul?

Madonna a renunțat la relația cu iubitul său cu 35 de ani mai tânăr, după ce s-au iubit aproape 4 ani. Surse apropiate susțin că acestora ”le-a fost greu să mențină dragostea aprinsă”.

Regina pop și mesajul interesant

Făcând aluzie la despărțire prin intermediul paginii ei de Instagram, artista a făcut o postare ce a stârnit un val de reacții.

Karma a spus: când cineva din viața ta nu este potrivit pentru tine…Dumnezeu îl va folosi în mod continuu pentru a-ți face rău, până când vei deveni suficient de puternic și o să-l lăși să plece” a postat aceasta pe pagina de socializare.

Cântăreața, într-o companie misterioasă

Aceasta a fost văzută în compania unui bărbat misterios în ultimele zile, ceea ce a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor.

Potrivit informațiilor oferite de apropiații acestora, nu diferența de vârstă ar fi fost problema. Se pare că relația dintre cei doi s-ar fi răcit încă din perioada lockdown-ului, cauzat de pandemia de coronavirus.

”Lucrurile s-au schimbat de ceva vreme între cei doi. Există multă dragoste între ei, dar deocamdată au decis să se despartă” a declarat o sursă conform dailymail.co.uk.

Se pare că Madonna a trecut destul de ușor peste despărțire, ea neavând vreme să se gândească la acest asect

Madonna are un program încărcat, lucrează la filmul ei și are grija de familie”, a adăugat sursa.

Zilele trecute, cântăreața a ieșit la cina în LA, cu un bărbat misterios. Ea a fost văzută în aceeași companie la doar 24 de ore, când acesta o însoțea la o petrecere Burberry la Chateau Marmont din Beverly Hills.

Relația dintre Madonna Williams

Știrile despre relația Madonnei cu Ahlamalik au devenit publice pentru prima dată în 2019, după ce au apărut împreună pe contul de Instagram al cântăreței.

De asemenea tatăl lui Williams, Drue Williams, a confirmat și el relația acestora și a declarat pentru TMZ că fiul său se întâlnește cu Madonna.

Dragostea nu are vârstă”, a spus tatăl său, care este cu doi ani mai tânăr decât Madonna. „Fiul meu trăiește la vida loca și sunt doar fericit pentru el”.

Perechea s-a cunoscut când Williams a dansat pentru Madonna în turneul ei din 2015, Rebel Heart.

Între timp, o sursă apropiată, a declarat pentru The Sun că aceștia rămas în relații bune.

Ei sunt încă în relații bune, dar fiecare își vede de cu viața lui. A fost greu să-și mențină dragostea aprinsă”, a adăugat sursa.

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *