Vica Blochina aproape dezbracata pe net

Vica Blochina a muncit din greu in anii in care facea balet, dar si rezultatele sunt pe masura. Ea are acum un corp bine lucrat pe care multe meie din Romania si-l doresc, iar majoritatea barbatilor viseaza la o noapte fierbinte alaturi de ea. Vica Blochina deovedeşte încă o dată, dacă mai era cazul, că este o femeie lipsită de inhibiţii. Focoasa blondă şi-a înnebunit fanii de pe reţelele de socializare cu o imagine în care apare aproape goală.

vica_blochina_11_50c7bd593e

Vica Blochina, fosta iubita a lui Piturca

Vica Blochina, cunoscută în showbiz-ul de pe plaiurile mioritice după ce a făcut public un amantlâc de ani de zile cu selecţionerul Victor Piţurcă, nu ezită când este vorba să-şi expună trupul de care este foarte mândră. Blonda a postat o imagine pe Facebook în care este aproape goală. Fotografia făcută în oglindă o arată pe fosta balerină într-o ipostază de-a dreptul indecentă. Purtând  o pereche minusculă de tanga şi…atât, aceasta a încins imaginaţia bărbaţilor.

Mesajul pe care l-a postat însă în dreptul imaginii i-a bulversat pe mulţi.

„Nu…Nu te iubesc mai puţin.. Pur şi simplu m-am hotărât să mă preţuiesc mai mult”, a scris Vica.

Vica Blochina, cea care are un copil cu selecţionerul Victor Piţurcă, s-a afișat de curând cu turcul Yuksel Yesilova, fost preparator fizic pe la mai multe echipe din Liga I, cei din jur spculând că s-ar înfiripa o idilă între ei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *