Alexandra Stan, o nouă apariție de infarct. Cum s-a pozat artista în Beirut

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 33 de ani, a dat publicității mai multe imagni în care aparre în costum de baie în vacanța petrecută în Beirut, Liban.  Vedeta și-a etalat formele apetisante într-un costum de baiie minuscul, care i-a scos în evidență atuurile fizice. Fotografile respective au atras imediat atenția celor care o urmăresc pe artistă în medul online.

Într-un costum de baie minuscul, din două piese – așa s-a afișat Alexandra Stan în mediul online.

Imaginle au fost făcute în Beirut, Liban, acolo unde artista s-a relaxat într-o vacanță.

Alexandra Stan și-a etalat formele în Beirut.  ”Ți-a rămas sutienul mic, fată”

Fotografiile postate de Alexandra Stan în medul onlne au atras numeroase apreceri, da și tot felul de comentarii din partea fanilor.

”Super”, ”Te iubesc”, ”Ești superbă și foarte frumoasă, super sexy”, ”Frumoasă și deșteaptă”, ”A cam luat-o pe ulei Alexandra…”, ”Minunată”, ”Așa da”, ”Frumoasă”, ”Drăguță ca de obice”, ”Frumoase fotografii”, ”Barbie frumoasă și hot”, ”Foarte frumoasă”, ”Ești super”, ”Bună rău de joacă….”, ”Cred că te-ai scrantit îmbrăcată așa în Beirut!”, ”Wow”, ”Corp superb”, ”Ești maxim”, ”Ți-a rămas sutienul mic, fată”, ”Frumumusețe”, ”Iar suferă DIVELE de atenție!Au început să publice poze cu ele dezbrăcate iar…”, au scris internauții pe contul de socializare al Alexandrei Stan.

sursa: tacataca.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *