Coșmarul unei tinere prea frumoase: “am corpul perfect, iar lumea mă invidiază”

Veronika Rajek are 26 de ani, este din Slovacia, însă își împarte timpul între Viena, Austria și Statele Unite ale Americii. În cadrul unei postări pe rețelele sociale, ea a declarat că faptul că se mândrește cu un trup perfect, bine sculptat, nu i-a făcut viața mai ușoară, ci din contră, au fost mulți oameni ”geloși”, care au criticat-o pentru faptul că arată bine, scrie peroz.ro.

Tânăra, care are a adunat două milioane de urmăritori pe Instagram, a dezvăluit că folosește platforma pentru a promova acceptarea de sine, însă oamenii consideră că ea este doar norocoasă, motiv pentru care deseori o blamează pentru felul în care arată.

”Cropul meu este considerat pericol pe social media, am fost criticată deseori pentru faptul că n-am făcut nimic altceva decât să distribui imagini cu silueta mea.”, a spus ea, potrivit Daily Mail.

”În aceste zile, când vezi numeroase femei supraponderale care își expun trupurile, când vorbesc despre body pozivitate ca fiind ceva frumos, femeile înalte, care arată bine, nu pot face asta, deoarece oamenii le atacă și le numesc privilegiate. Cel puțin cu asta m-am confruntat eu. Sunt geloși pe corpul meu natural. Unii îmi raportează contul doar pentru că se simt ofensați că sunt slabă. Pierd bani din cauza asta.”, a mai povestit tânăra, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *