Art Studio înseamnă libertate și venituri consistente

classy-room-03
Chiar dacă în momentul de față pare destul de dificil pentru o tânără să-și găsească un job stabil, care să-i aducă satisfacții materiale, profesionale și personale, acest lucru nu este imposibil. În ultima vreme, domeniul videochatului a luat avânt la noi în țara iar studiourile din capitală au devenit locuri de muncă foarte căutate de tinere.

Condiții de angajare pentru modelele Art Studio 

Evident, jobul de model nu este pentru oricine. Pe lângă atuurile fizice pe care trebuie să le deții pentru a deveni model Art Studio, mai este nevoie și de un anumit tip de personalitate (trebuie să fii puternică, ambițioasă, veselă, optimistă), de cunoștințe solide de limbi străine (limbă engleză), de multă putere de muncă și de seriozitate. Evident, prima condiție de angajare la noi la studio este să fii majoră.

Apoi, ne interesează în mod special dacă ai abilități excelente de comunicare. Contrar așteptărilor, farmecul personal și posibilitatea de a comunica eficient sunt cele mai importante atuuri în videochat. Lipsa experienței nu reprezintă un dezavantaj pentru noi. Oricum, la studio vei trece printr-o perioadă de training, unde vei învăța toate secretele meseriei. Dacă ai împlinit 18 ani, ești simpatică, plăcută, veselă și comunicativă, ne dorim să lucrăm împreună.

Avantajele unui model 

Dacă treci de interviul de angajare și intri în lumea videochatului, vei descoperi avantajele acestui tip de activitate : ai un program flexibil (care îți permite să-ți petreci timp cu familia, să-ți continui studiile etc), câștigi pe măsură implicării (am avut fete care au câștigat câteva mii de dolari în primele luni de activitate), ai o viață liniștită. Ne plătim mereu la timp angajații și avem grijă ca în studio să fie mereu o atmosferă relaxată. Venind la un interviu, vei descoperi că echipa noastră este formată din tineri drăguți, ambițioși și puși pe distracție.

Cum alegi studioul potrivit

Pe piață sunt foarte multe oferte în momentul de față, de aceea, e nevoie de puțină cercetare înainte de a semna cu un anumit studio de videochat din București.

Pentru a fi mulțumită de alegere, trebuie să iei în calcul mai multe aspecte : comisioanele propuse, bonusurile practicate, oamenii cu care vei lucra, amenajarea studioului (un studio profesionist, cum este Art Studio este amplasat ultracentral și pune la dispoziție camere tematice) precum și multe alte aspecte, pe care le vom discuta împreună la interviul inițial.

2 thoughts on “Art Studio înseamnă libertate și venituri consistente

  1. Sa fii model de videochat presupune si multa implicare in activitatea ta, nu doar prezenta fizica. Da, este un domeniu care iti poate aduce multe castiguri si un stil de viata mai bun, insa conteaza mult cu ce studio vei incepe sa lucrezi.

  2. Cea mai buna parte a acestui domeniu de activitate este ca poti avea programul asa cum iti doresti, astfel incat sa-ti ramana timp si pentru tine. Si, bineinteles castigurile care vor continua sa creasca de la o luna la alta, in functie de modul cum te adaptezi, ce studio alegi, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *