Anna Lesko s-a pozat fără chiloți

Anna Lesko are un trup fără cusur și nu se jenează să facă poze sexy, chiar și fără chiloți pe ea.

Anna Lesko și-a obișnuit deja admiratorii cu imaginile senzuale pe care le publică pe conturile personale de socializare, însă unele par că ies în evidență comparativ cu celelalte, având în vedere că artista, lipsită de pudicitate, a renunțat și la lenjeria intimă pentru a fi pe placul internauților care o urmăresc. Iată 5 poze în care vedeta apare fără chiloți în mediul online!

Dacă multe alte vedete acceptă să se pozeze în ipostaze intime pentru reviste celebre precum Playboy, unde sunt implicați și mulți bani la mijloc, Anna Lesko face poze sexy și pe gratis! Vedeta a găsit rețeta succesului în mediul online prin poze senzuale și continuă seria imaginilor de acest gen, care mai de care mai „deochiate”. Pentru a-și etala bronzul căpătat în vacanță, cântăreața a decis să se pozeze exact așa cum a stat și la plajă: fără chiloți, pentru un bronz uniform, fără dungi.

Cântăreața, în vârstă de 40 de ani, a pozat din nou fără inhibiții, așa cum și-a obișnuit deja fanii. De-a lungul timpului, Anna le-a tot oferit admiratorilor ei imagini picante, în care a decis să pulseze în zona senzualității și să renunțe și la lenjeria intimă. Artista arată în continuare ca la 20 de ani, chiar dacă timpul a trecut și are și un copil, un băiețel pe nume Adam. Acesta este și motivul pentru care unii fani devin mai reticenți în privința imaginilor sexy pe care aceasta le publică în mediul online, reproșându-i că „nu-i stă bine așa unei mame cu copil”.

Fără să țină cont de părerile internauților însă, Anna Lesko publică în continuare fotografii deochiate pe rețelele de socializare, existând chiar și o mini colecție de 5 poze cu ea, în care apare fără lenjerie intimă. Și fără inhibiții și fără chiloți!

Ce dietă are vedeta

În ceea ce privește silueta de invidiat a vedetei, aceasta susține că nu are vreo „rețetă minune” care o ajută să fie în formă, ci pur și simplu preferă să mănânce sănătos și să ducă un stil de viață cât mai activ. „Stilul meu de viaţă este dieta mea! Nu am simţit niciodată nevoia de a urma o dietă specială pentru că în general mănânc sănătos.

Mă pot abţine de la orice mâncare dacă este cazul dar prefer să nu fiu pusă în această situaţie! Sunt pofticioasă, mănânc gustos, nu mă conduc după regulile unei diete, dacă vreau, mănânc! La sala de sport merg doar să mă recreez. Alergatul după fiul meu, Adam, alergatul după cumpărături, alergatul după rezolvarea problemelor, asta e sport. Viaţa mea este un sport!”, dezvăluia Lesko, în urmă cu ceva vreme, pentru revista Spy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *