Daniela Crudu, apariție de senzație la plajă

Daniela Crudu, în vârstă de 32 de ani,  este una dintre cele mai incitante prezențe din showbiz-ul românesc. Focoasa vrunetă a încins atmosfera în mediul online cu o fotografie în care apare la plajă, în costum de baie. Reacțiile celor care îi urrmăresc activitatea pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară.

Daniela Crudu a făcut furori pe rețelele de socializare cu o fotografie în care apare în costum de baie, la plajă.

Năbădăioasa brunetă a pozat îmbrrăcată într-un costum de baie de culoare neagră, superr decupat, cvare i-a lăsat formele apetisante la vedere.

Daniela Crudu, apariție fierbinte pe plajă.  A adunat o mulțime de like-uri

Postarea Danielei Crudu a adunat o mulțime de like-uri din partea internauților.

De-a lungul anilor, Daniela Crudu a recurs la mai multe intervenții estetice. De curând, aceasta a decis să-și opereze bustul pentru a treia oară. Ulterior, aceasta a recurs la o nouă intervenție estetică, pentru a arăta exact așa cum își dorește. De data aceasta, bruneta a vrut să scape de grăsimea de pe coapse.

“Mi-am făcut o liposucție în zona coapselor interne. Medicul mi-a scos 150 ml de grăsime de acolo și gata. Am fost anesteziată total, nu m-a durut deloc. Doar că, după operație, am stat două săptămâni fară alcool și sex. E greu de lucrat zona coapselor la sală. Și când aveam 45 de kilograme tot urât se vedea. Aveam eu complexul ăsta, ieșea prin pantalonii scurți grăsimea. Am o săptămânâ de la operație și se mai văd încă vânătăile”, a declarat Daniela Crudu, la „Xtra Night Show”.

Bruneta a explicat și câte operații estetice are: „Am până acum cinci operații cu totul, din care trei numai la sâni. Normal că o să mai fac și altele. Ce apare nou, eu îmi fac”.

sursa: tacataca.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *