Mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată, Alexandra Stan declară: „Să nu înțeleagă lumea că eu mă dezbrac așa….”

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate apariții, mai ales de către bărbați, pentru că mai în toate fotografiile sale din ultima perioada, câbtăreața apare aproape sau chiar dezbrăcată. Cu toate astea, la lansarea celui mai recent album al său, Rainbow, Alexandra Stan a răbufnit: „Să nu înțeleagă lumea că eu mă dezbrac așa….” Desigur, era îmbrăcată într-un doar într-un body care nu lăsa prea mult loc imaginației.

Alexandra Stan a lansat zilele trecute, cu mare tam-tam, noul ei album „Rainbows”. Vedeta a șocat venind la lansare cu o limuzină roșie și îmbrăcată doar într-un body decupat și în ciorapi de plasă.

Toată lumea și-a dat coate când a văzut-o. Unii chiar au criticat ulterior prezența mult pre decoltată a Alexandrei, care în ultima vreme se promovează mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

Pe coperta noului ei album, cântăreața a pozat goală pușcă, imagine pe care și-a imprimat-o și pe telefon.

Ofuscată toată! “Mă dezbrac în casă, în baie, ca tot omul!”

Întrebată, însă, de ce simt enevoia să se dezbrace atât de des, Alexandra Stan a făcut o criză în fața reporterilor de la fața locului.

Este coperta albumului meu. Albumul ăsta mă reprezintă în totalitate, asta sunt eu «Rainbows». Am avut curajul și puterea de a mă arăta așa în fața oamenilor, dar dincolo de această aparență stă un talent și o muncă de 12 ani, cu o echipă numeroasă.

Îmi doresc să nu mai conteze imaginea și felul în care te prezinți fizic oamenilor, cât contează toată munca depusă. Uită-te câți oameni au fost aici în seara asta!

Cred că ar fi mai bine să schimbăm tonul întrebărilor! Să nu înțeleagă lumea că eu mă dezbrac așa….da, mă dezbrac la duș, în baie, cum se dezbracă toată lumea!”, ne-a declarat Alexandra, ofuscată toată.

Dispusă să facă videochat?

Alexandra Stan a șocat, anul trecut, atunci când a vorbit despre o posibilă colaborare cu platforma pentru adulți OnlyFans din Regatul Unit.

De altfel, de-a lungul timpului, cântăreața a fost în centrul mai multor scandaluri. La un moment dat, un clip în care artista dansa dezbrăcată a devenit viral pe Internet.

Am ajuns și am vorbit chiar cu OnlyFans din UK, am avut niște meeting-uri cu ei și aproape am semnat deal cu ei şi aproape mi-am făcut cont! Nu eram însă decisă sută la sută…

Aveam şi un nume pentru asta, într-un studio de videochat, eu să fiu în pat şi titlul să fie «In bed with Alexandra Stan»… Am văzut şi eu că apar pe Pornhub… e un clip împărţit în mai multe”…a mărturisit Alexandra Stan, în cadrul podcastului „Aproximativ discuții”, de la Happy Fish.

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *