Soția lui Nasty, agresată sexual de o altă femeie. „Am rămas cu sânii dezgoliți”

Ioana Năstase este șocată după întâmplarea de acum câteva zile, petrecută într-un restaurant, din cauza căreia nu mai poate închide un ochi toată noaptea. Vedeta a fost pusă într-o situație total neplăcută, după ce a fost agresată de o femeie, în timp ce se afla cu soțul ei alături. Ilie a pus și mai mult paie pe foc.

Ioana Năstase a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în acea seară

Ioana Năstase se afla într-un restaurant, alături de soțul ei, Ilie Năstase, când, la un moment dat, o femeie s-a apropiat de ea și a agasat-o timp de 3 ore.

„Nu îmi revin, am avut o experiență foarte neplăcută. Este tragedia vieții. Sâmbătă seara, după ce am fost cu Ilie într-un centru de mobilă și l-am căutat o oră prin parcare, acesta mi-a zis că îi este foame. Eu nu am vrut să merg în niciun local, dar a insistat. După ce am ajuns la restaurant cu Ilie, a venit o femeie la masă, nu am înțeles cine a fost.  Am înțeles că femeia respectivă este cunoscută, m-a agasat timp de 3 ore, nu am trăit niciodată o asemenea experiență”, a declarat Ioana Năstase, pentru Click!

Femeia a invitat-o pe Ioana Năstase la toaletă, unde a început să o agaseze

Ioana Năstase ne-a mai mărturisit că, la un moment dat, femeia care venise la masă a invitat-o la toaletă, vedeta refuzând, însă la insistențele acesteia, a însoțit-o. ”La un moment dat m-a întrebat dacă vreau să merg la toaletă. I-am zis că nu. A început să insiste și am zis hai să merg. La un moment dat, se uita în spatele meu și mi-a zis «mamă, ce fund apetisant ai! Ce te-aș ciupi!»”, ne-a mai povestit Ioana.

Femeia misterioasă a dorit să o sărute pe Ioana Năstase

Ea mai spune, încă afectată de situație, că femeia îi spunea lui Ilie Năstase că o va săruta. „Când ne-am întors la masă, i-a zis lui Ilie că vrea să mă sărute. Am rămas șocată”.

Experiența a fost una foarte neplăcută, ținând cont că, după spusele acesteia, Ilie Năstase nu i-a luat apărarea, ba mai mult, se amuza de situație. De asemenea, vedeta a adăugat și faptul că localul era plin, iar oamenii de acolo au fost martori la întâmplarea stânjenitoare.

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *