Acesta este fundul care i-a innebunit pe Bendeac si Pepe

61362435

Roxana Chiperi, care l-a innebunit pe Bendeac de l-a facut sa o ceara in casatorie  in emisiunea „Romania Danseaza”, de la Antena 1, a realizat o saritura de la cinci metri in apa si a primit numai laude de la Anda Adam si Daniel Buzdugan.

Indraznet din fire, prezentatorul radio i-a spus concurentei de la „Splash! Vedete la apa” sa danseze in timp ce el canta. Zis si facut! Numai ca miscarile ei Roxanei Chiperi nu l-a dat gata doar pe Buzdugan, ci si pe Pepe, care nu-si mai lua ochii de la fundul satenei.

61362437

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *