Andreea Balan a pozat complet dezbracata pentru fanii ei

Andreea Balan se bucura din plin de viata care o duce desi s-a despartit de curand de Keo dupa o relatie de cativa ani. In programul ei incarcat cu concerte reuseste sa isi faca timp pentru o baie cu multa spuma si nu ezita sa le arate prietenilor virtuali cum se relaxeaza ea, complut goala

andreea_balan_goala_in_cada_73e818150e

Andreea Balan arată, cel puţin în fotografii şi în faţa aparatelor de filmat, că a trecut peste durere, că a început practic o nouă viaţă şi că este cu adevărat fericită. După o vacanţă în SUA, unde se pare ca şi-a întâlnit şi noul iubit, cântăreaţa a intrat din nou într-un program intens de filmări pentru sezonul ce urmeaza, ea terminand munca in fiecare zi, tarziu in noapte. Pentru a se relaxa, ea a postat pe Facebook o fotografie incitantă cu ea dezbracata, în care se vede că nu poartă haine, în timp ce stă în cada plină cu apă, şi următorul mesaj: „Un ceai cald şi o baie fierbinte la 3 dimineaţa”.

Parerile fanilor sunt impartite cu privire la Andreea Balan

Fanii Andreei au apreciat ipostaza, i-au transmis complimente pentru felul în care arată, în timp ce alţii s-au arătat dezamăgiţi că… nu pot vedea mai mult din trupul vedetei. Alţii au criticat-o însă pe Andreea Balan ca nu renunţă la machiaj nici măcar în cadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *