Andreea Balan s-a pozat goala in baie

Andreea Bălan şi-a pus fanii pe jar. Ea a postat pe pagina sa de un site de socializare o fotografie în care dă senzaţia că este dezbrăcată.

În imagine nu se vede nicio bretea pe umeri, ceea ce lasă loc interpretărilor cum că vedeta nu ar purta sutien.

„Azi sunt foarte matinală, am repetiţii pentru marea finala România Dansează (diseară la 20:30 în direct, pe Antena 1)”, a comentat vedeta lângă poză.

Ipostaza în care s-a fotografiat Andreea Bălan a încins imediat imaginaţia admiratorilor cântăreţei, care i-au făcut numeroase complimente.

În doar câteva ore, postarea Andreei Bălan a adunat peste 15.000 de like-uri.

balanca2_03_6a5cbafdc9

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One thought on “Andreea Balan s-a pozat goala in baie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *