Annei Lesko nu-i place să poarte lenjerie intimă. Iată cum a apărut în cadrul emisiunii „SPLASH”

Urmăritorii din mediul online ai Annei Lesko sunt obișnuiți cu postările extrem de sexy ale cântăreței, însă de această dată vedeta a încins cu adevărat atmosfera. Aceasta a apărut fără lenjerie intimă, iar în curând și cei care nu o urmăresc o să poată vedea apariția incendiară, pe micile ecrane.

Aflată la filările unui nou sezon al emisiunii „Splah! Vedete le apă”, acolo unde este co-prezentatoare, Anna Lesko a ales o ținută ce lasă la vedere tot. Cântăreața a apărut îmbrăcate într-o rochie argintie, cu un decolteu generos, însă piesa de rezistență a fost crăpătura de pe picior, care a mers până sus, deasupra lenjeriei intime.

Și că tot a venit vorba de lenjeria intimă, Anna Lesko a decis să renunțe complet la ea. Cum această piesă vestimentară nu se potrive cu rochia, cântăreața a părut fără ea. Din imaginile postate pe contul său se Instagram, se vede clar că lenjeria intimă lipsește. Mai mult, după o mișcare mai amplă, care a mutat puțin rochia, Anna Lesko și-a dezvăluit aproape în întregime posteriorul. Internauții au savurat imaginile postate de acesta și ca de fiecare dată s-au bucurat de „priveliște”.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *