Salonul de masaj erotic, locul de relaxare

Pentru cei mai multi dintre noi relaxarea a devenit o necesitate. Zilele sunt stresante, plictisitoare si fara o sursa de relaxare parca viata nu este la fel de savuroasa. In lupta cu acesti inamici ai fericirii vin masajele, de orice fel ar fi ele.

Terapia prin masaj este veche de secole si presupune miscari menite sa relaxeze muschii, sa detensioneze si, evident, sa ofere o stare de bine. Masajul poate fi intens, prin framantare, tapotare si tot felul de tehnici. Nu departe de acestea si beneficiile lor se afla si masajul erotic. Acesta este inca un subiect controversat, dar cu toate acestea a castigat popularitate pentru ca elementul erotic este de efect.

Masajul erotic continua sa fie un interes de actualitate

De la aparitia acestui concept si pana in prezent aceasta nisa a cunoscut atat apreciere, cat si indignare. Pentru multi acest tip de masaj este de fapt doar o maniera de a exploata frumusetea feminina sau un pretext de a se bucura de o astfel de prezenta. Cu toate acestea, dupa ani de la aparitia primului salon de acest gen, iata ca lucrurile merg in continuare ca pe roate.

Ce se intampla in astfel de saloane? Surprinzator pentru unii, insa totul se rezuma concret la masaje, acestea fiind insa combinatii de tehnici. Pentru ca maseuza este una apetisanta ca aspect fizic, pentru ca aceasta pune in joc si arta seducutiei, este evident ca masajele oferite sunt o combinatie de efecte. Acestea pot fi doar topless sau nud, dar ramane la aprecierea fiecaruia pana la ce limita merge.

Masajul erotic – doar pentru barbati?

A existat pana la un moment dat ideea ca masajul erotic este pentru barbati. Dar in context modern un salon masaj erotic Bucuresti a optat pentru introducerea unui tip de masaj care sa nu excluda publicul feminin. Este vorba despre masajul pentru cupluri, cand cei doi se lasa rasfatati in acelasi timp de una sau mai multe maseuze.

Spargand o astfel de bariera, tot mai multi au inceput sa vada in astfel de masaje o cale absoluta catre relaxare, avand in acelasi timp si posibilitatea de a explora o poveste a eroticului. Nu suna rau deloc! Totusi, sunt mai rare cazurile in care cuplurile decid o astfel de activitate cu spectatori.

Preturi si recomandari

Pentru cei interesati de un astfel de masaj erotic salonul ales joaca un rol important. Pentru a nu ramane cu un gust amar al unei astfel de experiente este de preferat alegerea unui salon care are deja un nume pe piata de profil, unul de prestigiu si exclusivitate. Artemis poate fi o recomandare in acest caz, pentru cei care ajung in capitala.

Va conta in egala masura si alegerea maseuzei. Din fericire, exista mai multe optiuni, deci atunci cand se face si programarea cel interesat poate opta pentru o maseuza anume. Asta in conditiile in care isi permite sa astepte pana cand cea dorita poate onora cu prezenta. In caz contrar, orice alta maseuza disponibila va raspunde afirmativ solicitarii.

Nu rezerva o ora anume dupa miezul noptii. Mai degraba tine cont ca in ziua cu pricina sa nu iti aglomerezi programul cu nimic, sa ai timp sa te pregatesti de masajul erotic si dupa o astfel de experienta sa ai timp sa si savurezi starea in care te vei afla. Asadar, alege ora in functie de acest reper.

Preturile sunt afisate in cadrul paginii sau la sediul salonului. Nu sunt exagerate, mai cu seama avand in vedere ce anume includ. Spre exemplu, la Artemis orice client are parte de mini bar gratis, cu delicii. Poti opta si pentru masajul erotic mai indelungat, de o ora si jumatate, caz in care preturile sunt mai mari. Dar, nimic nu este gratis.

Concluzii

Oricine ar putea fi de acord cu ideea ca avem nevoie de relaxare, pentru a combate stresul zilnic. Sub ce forma alegem sa se intample asta, este o alta poveste. Relaxati putem fi cand ne permite timpul sa fim liberi de anumite responsabilitati, cand calatorim, cand mergem la spa. Dar, nici viata intima nu este de uitat; relaxarea din masajele erotice este mai degraba efectul resimtit dupa o astfel de experienta, caci la momentul cu pricina vei resimti un puternic efect de energizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *