Asteptarea a luat sfarsit. Alexandra Harra a pozat pentru Playboy

Frumoasa blonda a acceptat sa isi lase pozat fundul imens pentru celebra revista pentru adulti. A avut putine emotii la inceput dar echipa care s-a ocupat de realizarea pictorialului a facut-o sa se simta in largul ei chiar daca toata lumea se uita insistent la partile ei intime.

media_137689071265049500

„Propunerea de a fi pe coperta «Playboy România» din septembrie m-a incitat şi m-a emoţionat mai mult ca oricând. M-am gândit: «Eu? Într-adevăr!». Acest gând curajos a fost urmat de unul negativ: «Dar ce vor crede oamenii despre mine?». Din fericire, mi-am amintit rapid că nu mi-a păsat niciodată de ceea ce cred alţii despre mine. A fost un vis devenit realitate, în principal pentru că mi-a oferit şansa să le arăt femeilor din România că, în lumea de azi, formele îţi pot da putere. Am căutat celelalte coperte «Playboy România» şi am realizat că pot contribui cu ceva nou, ceva diferit. Inutil să spun, am acceptat să pozez nud. M-am trezit foarte devreme în ziua şedinţei foto, nervoasă, îngrijorată şi emoţionată. Îi voi încânta pe oameni, aşa că m-am rugat ca fotografiile să se ridice la aşteptările celor care vor lua revista. I-am dat pe toţi afară, pentru că nu eram prea încântată ca persoane complet străine să se holbeze la zonele mele «private»” a povestit Alexandra.

„Ipostazele mi s-au potrivit mănuşă. Am folosit livingul uriaş, dormitorul ornamentat, scările în spirală, terasa şi chiar liftul! Cu toate că şedinţa foto nu a inclus haine, am profitat din plin de accesorii funky, bijuterii strălucitoare şi, desigur, pantofi de firmă. La un moment dat mă aflam pe balcon «purtând» nimic altceva decât ochelarii de soare şi o eşarfă… Şi pentru ca plăcerea mea să fie completă, un vecin a ieşit în curtea lui. M-a privit şi am văzut cum a rămas cu gura căscată. Ce privelişte norocoasă a prins în acea zi: o femeie goală pozând pe un balcon! La un alt moment al şedinţei foto, Eddy a fost atacat de un roi de ţânţari lângă piscină. Dar momentul meu favorit a fost când Eddy mi-a spus «OK, Alexandra, am obţinut tot ceea ce ne trebuia». Am simţit un amestec de plăcere şi uşurare: am făcut-o!”, a mai spus fiica lui Carmen Harra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *