Bijou, goala pusca intr-o reclama

Dupa ce a aparut fara chiloti, Alina Turcu, alias Bijou, socheaza din nou! De data aceasta, ea pozeaza goala pe afisul de lansare a unui club de noapte de la mare! Interpreta pare a fi protagonista unui show erotic incitant, fiind legata la ochi cu o esarfa rosie lunga de un metru!

media_137485442802815000De altfel, ipostaza in care s-a fotografiat bruneta explica si aparitia ei intr-un filmulet fierbinte care a fost prezentat ieri in exclusivitate de WOWbiz.ro si care a avut-o in prim-plan! In imaginile compromitatoare, Bijou se mangaia lasciv cu o duduita, surpriza, si ea legata la ochi cu o esarfa verde neon, dand senzatia ca ar fi aproape de o scena de lesbianism!
Imediat dupa aparitia filmuletului, cantareata a declarat ca nu este vorba despre vreo poveste de amor sau pelicula XXX, ci sunt imagini de la castingul facut de ea pentru un show de lansare a unui club! Si daca multi nu au crezut-o, ei bine, posterul cu ea goala si esarfa rosie dovedeste ca spunea adevarul! Maine seara, se va arata in toata splendoarea ei intr-un numar erotic de senzatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *