Brigitte Sfăt, în cele mai fierbinți ipostaze ale ei

Brigitte Pastramă este o prezență provocatoare oriune își face apariția. Vedeta își etalează formele în ținute care mai de care mai provocatoare, care să o pună în evidență.

Brigitte Pastramă ține foarte mult la imaginea ei și la felul în care se prezintă în public. Vedeta își etalează formele retușate din bisturiu în ținute provocatoare, oriunde își face apariția.

Bruneta este foarte mândră de felul în care arată și nu ezită să se pozeze în cele mai senzuale ipostaze, după cum se poate vedea și din fotografiile pe care aceasta le postează în mediul online.

Soția lui Florin Pastramă a explicat, de curând, în amănut, ce operații estetice are. Pe contul său de socializare, vedeta a spus și cât a plătit pentru fiecare intervenție estetică la care a recurs de-a lungul anilor. Cea mai scumpă operație a fost una din 2013 și a costat 10.000 de euro.

”Nu am ascuns niciodată intervențiile chirurgicale, dar nu am avut niciodată vreo liposucție…. niciunde! Dragii mei, ca să nu mai îmi băgați în “cont” tot felul de operații la tot felul de prețuri, vă spun eu cum stă treaba: Primul implant mamar a fost în ’97, (2000€)l am shimbat de 2 ori, deoarece am născut de două ori de atunci, (5500€). Am o rinoplastie, făcută de renumitul dr Hakan Gence de la Esteworld deoarece am suferit o ruptură de piramidă nazală în 2009, în urma faptului că am fost agresată de tatăl Sarei, (2500€). Mi s-au augmentat în 2002 buzele la Timișoara cu o bioalcamidă , care mi-a migrat în toată fața și s-a capsulat și am reușit să mi-o scot în 2013 în Germania, la TKlinik , dr Tiklea Marian – operația a durat 9 ore, prin laparoscopie și a fost cea mai scumpă și dificilă (10.000€)”, a mărturisit Brigitte Pastramă.

Vedeta a continuat:”Mai am un implant de sprâncene pentru care am optatat în 2019, (2000 €) și l-am făcut în Turcia , la Esteworld, acolo unde am făcut și o operație de implant fesier, în 2018 (5500€). În prezent nu am nimic în buze, nici nu mi-aș mai băga prea curând🤦🏻‍♀️ Anual îmi injectez botox în frunte, o substanță care paralizează mușchii de expresie care formează ridurile (200€)”.

sursa: tacataca.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *