Cele mai sexy apariții cu vedetele autohtone

Ce poate fi mai senzual, în viziunea bărbaților, decât două femei sexy, în timp ce se ung reciproc cu cremă de plajă?! Paparazzi CIAO.RO au fost pe fază și au surprins cele mai fierbinți astfel de ipostaze.

Din această galerie foto nu putea lipsi dezinhibata Roxana Vancea, care de-a lungul timpului a lăsat să se înțeleagă că-i plac femeile la fel de mult ca bărbații, iar zvonurile au fost alimentate și cu aceste imagini din galeria foto. Într-o sesiune de plajă, ea s-a lăsat pe mâna unei alte ”bunăciuni”, care a uns-o cu ulei de protecție în timp ce stătea în poziții provocatoare.

Ceva mai îndrăzneață, Andreea Bănică a făcut show total pe plajă, cu dansatoarele ei, după ce și-au scos sutienele și au început să se ungă reciproc cu cremă!

N-ar trebui să ne mai mire multe lucruri când o aducem în discuție pe Daniela Crudu și, iată, totuși ceva ne uimește. Și-anume că într-o zi de psicină, în timpul unei sesiuni de bronz, bruneta și-a făcut curaj și a rugat chiar un angajat de-al locului să o dea cu cremă. Evident că nu a primit niciun refuz…

Roxana Ionescu – nu degeaba și-a primit supranumele de ”Mama Natură”. Și-a masat sânii imenși cu ulei de plajă, fără să-i pese că este admirată, cum altfel decât de toată plaja!

sursa: ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *