Daniela Crudu plesnita peste fund cu nuielusa de o alta bunaciune

Daniela Crudu este una dintre cele mai sexy şi mai năbădăioase asistente de televiziune. La rândul ei, Rocsana Marcu este o blondă voluptuoasă care a încins imaginaţia bărbaţilor cu pictorialele ei incendiare. Când cele două sunt puse împreună într-o emisiune nu poate ieşi decât un show cu adevărat provocator.

Aşa s-a întâmplat şi la emisiunea „Totul e permis”, de la Antena 1, unde cele două apar într-o ipostază incitantă.

Daniela Crudu, care intră foarte bine în pielea unei eleve neascultătoare, este bătută la fund cu nuieluşa de directoarea cea rea Rocsana Marcu.

Imaginea în care Cruduţa este altoită peste fundul apetisant de Rocsana Marcu este atât de provocatoare încât stârneşte fanteziile oricărui bărbat care le priveşte pe cele două în acţiune.

1555338_10152568089303508_971306962_n_122457b2af

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *