Dansatoarea Mona rupe internetul cu sânii ei enormi

Dansatoarea Mona nu are concurență atunci când vine vorba nu doar de dans, ci și de bust! Bruneta are, fără doar și poate, cei mai mari sâni din showbiz.

În anul 2019, Mona a ajuns cunoscută pe TV după ce a apărut într-o emisiune cu scopul de a-și găsi jumătatea.

”Era să mă îndrăgostesc iremediabil până într-acolo să mă căsătoresc… Dar, de cine? Pentru că toți s-au iubit cu toate… și toate s-au iubit cu toți! Deci, formăm o familie mare și numeroasă, nu mai știi cine cu cine… ce și cum. Iar o persoană dragă mie s-a iubit și evident că se iubește pe furiș în continuare cu toate prietenele mele, deci… Hai noroc și la mai mare”, a scris Mona într-o postare pe contul ei de socializare în urmă cu ceva timp.

Dar, evident, atunci mai multe persoane de sex masculin au încercat să dea de dansatoare prin intermediul rețelelor de socializare, prin apeluri video.

”Pentru voi, fanii mei care mă sunați cu cameră… Ce vă face să credeți că vă răspund? Eu zic să nu vă mai faceți iluzii de pomană și să vă consumați energia degeaba. Web dau în orice secundă iubitului meu, când o să am, sau mai bine zis viitorului meu iubit și familiei mele”, a mai scris Mona.

Imaginile cu ea pe social media sunt un adevărat deliciu pentru bărbați. Mona este senzuală, sexy și arată că este puternică, și se fotografiază la vedere cu ce a înzestrat-o mama natură: sânii uriași!

sursa: ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *