Dependența de sex, la fel de periculoasă ca dependeța de substanțe interzise. Mărturia unei nimfomane

Dependența de sex este o tulburare periculoasă, la fel cum este și cea de alcool sau droguri. Cei care au trecut sau trec printr-o astfel de experiență dezvăluie că le este greu să trăiască și să aibă o viață socială normală.

Povestea necenzurată a unei nimfomane: „o făceam de 5 ori pe zi și tot nu mă săturam”

„Dependența era atât de mare, încât, deși făceam sex de 5 ori pe zi, nu mă săturam. Simțeam că sunt incompletă!”, mărturisește, astăzi, Rebecca.

Totul a început după nașterea celui de-al treilea copil. „În acea perioadă, treceam printr-o depresie cumplită”, își începe femeia povestea. „Am fost îngropată în gânduri negre timp de doi ani. Mi-au măcinat viața, secundă cu secundă. Apoi, brusc, am început să simt o poftă nebună de a întreține relații sexuale. Fără să-mi dau seama, în scurt timp, numai la asta mă gândeam. Sexul îmi acaparase viața, mintea, trupul”, continuă Rebecca.

Oamenii care au dezvoltat o astfel de dependență de sex au nevoie de ajutor de specialitate, deși astfel de afecțiuni nu sunt recunoscute ca fiind boli, spun psihologii.

„Simțeam că nimic nu mă poate ajuta”, mai spune Rebecca.

dependeta de sex

Dependența de sex ar urma să fie recunoscută, în curând, de Organizația Mondială a Sănătății, ca fiind o tulburare compulsivă.

„Este ceva real. Știu că există! Am trăit-o mai bine de doi ani. Dependența de sex este o boală, la fel ca dependența de pornografie”, mai spune Rebecca.

Femeia urmează, în prezent, un tratament de specialitate și speră ca, în curând, să iasă din coșmarul în care s-a pierdut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *