Dieta cu iaurt: slăbești în doar 3 zile

Lupta cu kilogramele în plus poate fi dificilă pentru mulți, mai ales în perioada de după sărbători. Nutriționiștii recomandă dieta cu iaurt care aduce reale beneficii organismului, cum ar fi reglarea tranzitului intestinal, dar și pierderea în greutate.

Dieta cu iaurt va asigura organismului doza de care are nevoie de vitamine și minerale. Tranzitul intestinal se va îmbunătăți datorită probioticelor pe care acest aliment îl conține, iar efectele se vor vedea imediat. În plus, este un aliment care poate potoli foamea, ducând la pierderea în greutate.

În cadrul dietei cu iaurt, este interzis consumul de dulciuri. Pe de altă parte, o alternativă sănătoasă și indicată în regim este să consumați fructe. Acestea sunt bogate în fibre și recomandate de nutriționiști chiar și în câte cinci porții zilnice. Dieta ține trei zile și trebuie respectată cu strictețe.

3 zile de dietă cu iaurt. Cum trebuie să mănânci?

În prima zi de dietă, prima masă trebuie să fie un un iaurt mic care să nu fie gras și cereale integrale. La prânz, puteți mânca legume fierte și iaurt de fructe. Cina va fi dintr-o salată slab calorică, la care se adaugă un dressing de iaurt natural și 50 de grame de carne slabă. 

În a doua zi, trebuie să consumați o salată de castraveți proaspeți cu un dressing din iaurt. Următoarea masă va avea 150 de grame de piept de curcan la grătar, salată de legume și dressing de iaurt. Cina va consta doar într-un iaurt cu fructe proaspete. 

Cea de-a treia zi are un mic dejun mai special, cu iaurt natural, felii de măr, brânză și scorțișoară. Prânzul de 150 de grame de merluciu, o salată de castraveți și un dressing. Cina, de 100 de grame, poate fi cu paste, ardei gras și dressing de iaurt. Între mese, se pot consuma doar fructe, dar cu indice glicemic scăzut. Prin această dietă, puteți pierde până la două kilograme în trei zile.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *