DJ Miki Love a mixat la bustul gol in Princess Club

Cunoscuta DJ-ita a avut o prestatie de exceptie la ultima petrecere la care a participat care a avut loc in Princess Club Bucuresti. Bruneta sa dezbracat si de data aceasta asa cum ne-a obisnuit.

3_a2e52c_9cc4b30ad3 Atmosfera s-a încins dupa ora 1, în Princess Club, când DJ Miki Love a trecut la platane şi a facut show topless, pe muzica de calitate, pregătită de ea special pentru show-ul respectiv. Dacă la început a urcat pe scenă îmbrăcată, după un timp frumoasa Miki a renunţat la partea de sus a rochiei, rămânând în sânii goi şi având doar sfâcurile acoperite cu inimioare sclipitoare.

9_88_39e7ef8527Miki a mărturisit la final ca a avut emoţii şi că, mai mult decât atât, are emoţii de fiecare dată când urcă pe scenă pentru un asemenea show. Ea fost susţinută din spatele scenei de iubitul ei, care o însoţeşte şi o încurajează înainte de fiecare reprezentaţie.

DJ Miki Love a debutat în februarie 2007, devenind astfel prima DJ-iţă din România care mixează topless şi având un succes şi o ascensiune rapidă. În noiembrie 2009 a lansat primul single, „Black Pussy” (Black Cat), care a înregistrat un real succes în Olanda, Belgia, Ungaria, Bulgaria, Marea Britanie si Franta. Un al doilea single, „I wanna be a DJ” a prins contur la finalul lui 2010 şi s-a bucurat de aprecierea publicului.

Vara lui 2011 i-a dar ocazia frumoasei artiste să mixeze în cadrul unei serii de petreceri din Spania, din clubul Moef Gaga, unde a pus muzică în faţa a peste 1500 de clubberi de diferite naţionalităţi. De asemenea, a susţinut şi un turneu de succes în Indonezia.

dj_miki_love_01_1d29402e3f

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *