Oare o vom vedea pe Elena Gheorghe goala in Playboy?

Una dintre cele mai sexy cântăreţe din România a primit de două ori oferta celor de la Playboy sa pozeze in pasarica goala în revista cu iepuraş, însă a refuzat spre dezamagirea tuturor barbatilor din Romania. Vedeta nu s-ar vedea nici în ruptul capului pe coperta celebrei publicaţii şi nici nu are de gând să accepte o astfel de apariţie.

elena_gheorghe_13693500

Vedeta a recunoscut ca exista doua oferte din partea celebrei publicatii pentru adulti pentru Elena Gheorghe goala, însă le-a refuzat de fiecare dată. Şi asta pentru că, susţine solista, nu o reprezintă un astfel de pictorial care implică nuditate.

Elena Gheorghe goala

Vedeta mărturiseşte că nici o sumă de bani nu îi poate cumpăra goliciunea. Cântăreaţa se rezumă doar la apariţii sexy în videoclipurile pieselor pe care le cântă.

„Mi s-a propus de vreo două ori să apar în Playboy. Prima dată s-a întâmplat când eram în vechiul proiect, Mandinga, şi după aceea la începutul carierei solo. Le-am spus că nu mă reprezintă. Nicio ofertă nu mă poate convinge să pozez goală, poate să-mi dea şi un milion de euro. Nu vreau să-mi promovez nuditatea, ci muzica mea”, asadar sunt slabe sanse sa o vedem pe Elena Gheorghe goala in celebra revista pentru barbati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *