Fotografia care multi isi doreau sa o vada. Andrei i-a sarit un san din sutien

Foarte zgarcita cu aparitiile indecente, frumoasa sotie a lui Catalin Maruta a ales neinspirat o camasa in 2003 care se pare ca nu i-a acoperit sanul cum ar trebui oferind o priveliste de neuitat.

media_137873527799292800

Cei aflati la fata locului au apreciat bustul vedetei, care, din fotografie, pare destul de ferm si fara interventii chirurgicale! Basca, pentru o mai buna “priveliste”, Andrei i s-a intarit si sfarcul si i-a iesit semet in fata! In tot acest timp, solista nu a observat nimic si a dat interviuri presei, fiind multumita, probabil, de trofeul de “cea mai buna cantareata” pe care il primise in acea zi!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *