Geanina Ilies intr-un pictorial incendiar

Frumoasa bruneta, recent divortata, a pozat in 2008 intr-un pictorial de senzatie. In caz ca ati ratat pozele, noi vi le aratam acum.

zb2d3356

Geanina a ajuns prezentatoare la Antena 1 şi a începutsă regrete că a acceptat la vremea respectivă să-şi dea hainele jos pentru câteva mii de euro. „Am pozat într-o revistă pentru bărbaţi acum cinci ani, dar asta nu m-a ajutat deloc. Nu s-a întâmplat absolut nimic după acea şedinţă foto, din contră, m-am concentrat mai mult pe creşterea copilului. N-aş mai poza. Habar nu am de ce am pozat atunci”, spunea Geanina în urmă cu un an de zile.

zb2d3308

zb2d3335

zb2d3673

zb2d3528

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *